2018/1029

Esőben is nagy kedvvel

A Király Sportlétesítményben rendezték meg szombaton az idei utolsó Bozsik Fesztivált. A gyerekek a csapadékos idő ellenére élvezték a játékot.

Az őszi szezon utolsó Bozsik fesztiválját rendeztük a Király Sportlétesítményben szombaton. Az esőben megrendezett tornát rövidített játékperccel sikerült megtartani 117 gyermek részvételével! U9-ben 9, U7-ben pedig 7 Funinho pályán zajlottak a mérkőzések! Rengeteg gól, sok ügyes, kreatív megoldás mellett, saját döntések tették látványossá a játékot! Úgy gondolom, hogy mind a két korosztályban nagyszerű mérkőzéseket láthattak a kilátogató szülők! A zárás során pozitív visszajelzést kaptunk a gyerekektől, nagyon élvezték a fesztivált, főleg a világító EXERLIGHTS eszköz használatát! Járt a taps a gyerekeknek, akik esőben is végigjátszották a tornát! Örömteli, hogy U7-ben már második alkalommal tudtak részt venni a Király ovifoci kis labdarúgói, akiknek nagy élmény egy ilyen fesztivál – mondta Németh Bálint koordinátor, a rendezvény szervezője.

Ez lesz a miénk! tovább
47192021222325