2019/1201

Élmények és tapasztalatok Berlinből

A Király SE és a Hertha Akadémia együttműködésének következő állomásaként a Király 9 fős delegációja a német fővárosban töltött közel egy hetet.

A Hertha Akadémia és a Király SE közötti hosszútávú együttműködés 2019 nyarán indult. A cél, hogy kézzelfogató, minőségi fejlődést biztosítsunk labdarúgóinknak, ebben  a tradicionális német klub szakmaisága és filozófiája óriási segítség lehet.

Az együttműködés állomásaként Király Gábor vezetésével négy edzőből és négy labdarúgóból álló Királyos csapat töltött közel egy hetet a Hertha Akadémián. Labdarúgóink bekapcsolódtak az utánpótlás edzésekbe, edzőink  megismerkedtek az utánpótás központ felépítésével, az edzésmódszerekkel és a korosztályos követelményekkel.

A Hertha felnőtt csapata körüli változásoktól volt hangos az európai sportsajtó a múlt héten, a Királyos delegáció testközelből élte végig Jürgen Klinsmann új edző érkezését, sőt találkoztak Enver Maric legendás kapussal és kapusedzővel valamint Dárdai Pállal is. A városnézésen túl a Hertha-Dortmund német első osztályú bajnoki mérkőzést 76400 szurkolóval együtt nézhették meg a berlini Olimpiai Stadionban.

Éménybeszámolóval, képgalériával jelentkezünk a berlini útról a kiralysportegyesulet.hu oldalon cikk sorozatunkban a kövekező napokban.

Királygabiékkal érkezett a Mikulás tovább
5116171819202122