2018/720

Elkészült a Király felnőtt felkészülési programja, harcra kész fiatal csapatunk

Hegyi László irányításával már két hete edz a Király felnőtt Vas megyei I. osztályban szereplő csapata. Fiatalodik a gárda, saját nevelésű játékosokra támaszkodik.

Július elején már elkezdte az edzéseket a Király felnőtt. A klub vezetés célja egyértelműen a saját labdarúgók beépítése a felnőtt csapatba. Így a már a nagycsapattal készülő Kalmár Gábor és Lakosi Dávid mellett felkerült Fogl Barnabás, Bokor Ádám és Czingráber Márk valamint Szenczy Bence felépülése után a csapat rendelkezésére áll. Hujber Gábor távozik a Királyból, Ausztriában folytatja a labdarúgást.

-Fiatal a csapat, többet edzünk az átlagosnál, fontos hogy saját nevelésű játékosokkal állunk ki.-mondta Hegyi László. A vezetőedző összeállította a felkészülési programot, amelyben az első mérkőzést már lejátszották egymás között a Király U19-cel.

-Az eredmény nem volt fontos, sok gól esett, szezonnyitó meccsnek remek volt. A felkészülésünkben lesznek egymást követő napon meccsek, így a teljes 24 fős keret lehetőséghez jut majd. Vendégünk lesz például az Újpest U19-es csapata, és címvédőként utazunk a vépi Lukács Péter emléktornára, az augusztus 18-i bajnoki rajtig pedig két kupameccsünk is lesz.

Felkészülési program Király felnőtt:

07.21 szombat 10 óra Répcelak-Király (Récelaki sportpálya)

07.24 kedd 19 óra Király- Kaisersdorf (Király Sportlétesítmény)

07.25. szerda 19 óra Király-Újpest FC U19 (Király Sportlétesítmény)

07.29. vasárnap 10 óra Lukács Péter emléktorna Vép (10 óra: Király-Répcelak 1. selejtező, 11. 15 Vép-Kőszeg 2. selejtező 12.30 bronzmeccs 13.45 döntő)

08.01. szerda 19 óra Vasszécseny-Király (Vasszécsenyi sportpálya)

08.04 Magyar Kupa (még nincs sorsolás)

08.08 szerda 19 óra Lukácsháza-Király (Lukácsházi sportpálya)

08.11. Halmos Zoltán Vas megyei Kupa

Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább