2017/411

Együttműködés a Delphi és a Király SZE között

A Delphi Hungary Kft. támogatási szerződést kötött a Király Szabadidősport Egyesülettel.

Együttműködést kötött a Király Szabadidősport Egyesület és a Delphi Hungary Kft. A három évre szóló támogatói szerződést a Király Sportlétesítményben írták alá. A Király SZE három kiemelt csapata: a Vas megyei I. osztályban szereplő felnőtt, az NBIII-ban szereplő U17 és U19-es csapat viseli a mezén ezentúl a Delphi feliratot.

-Úgy döntöttünk, hogy hosszú távú együttműködést alakítunk ki a Király Szabadidősport Egyesülettel, hogy megmutassuk mind a munkavállalóinknak, mind Szombathely lakosságának, hogy szeretnénk befektetni a jövő generációjába.- mondta, Andreas DiVece, a Delphi Connection Systems gyárigazgatója.

-Nagyon örülök, hogy egy ilyen komoly szombathelyi nagy cég, mint a Delphi, érdemesnek talált minket az együttműködésre. Épp tavaly ünnepelte 10. jubileumát a Király Szabadidősport Egyesület. Több, mint 200 igazolt labdarúgónk van. Elkezdtünk egy tudatos munkát, erős utánpótlás bázist építünk, és szeretnénk, ha Szombathelynek újra lenne NBIII-as csapata.-mondta az aláírást követően Király Gábor, magyar válogatottsági rekorder labdarúgó, az egyesület egyik alapítója.

Felmérés tovább
1616171819202122