2017/1229

Egyértelműen a dobogó a cél

A Király SZE U17 remek menetelést beumatatva 8 meccsen át nem talált legyőzőre, majd egy döntetlen és egy vereség után két győzelemmel a harmadik helyen zárta az őszi MLSZ U17 ÉNY csoportját. Török Richárd edző értékelt.

-Új környezetbe érkeztem edzőként és egy számomra ismeretlen bajnokságba, így duplán debütáltam a Király SZE-nél a félévben! A kerethez is sok új igazolás csatlakozott, így a feladat adott volt, egységes csapattá kellett őket összegyúrni! Az első hetek az ismerkedésről szóltak, ahol a játékosok megtapasztalták az elvárásaim. Ez a rendszer jó irányba indult el, kisebb hullámvölgyeket leszámítva nagyon jól működött, mivel intelligens gyerekekkel dolgozhattam!

Úgy gondolom, a félévi teljesítményünk megfelelő volt. Az előttünk álló csapatok közül mindenkit legyőztünk. Mindössze két gyengébb eredményt értünk el, ez a gyerekekre jellemző hullámzó teljesítménynek tudható be.

Jelenleg pontazonossággal egy meccsel kevesebbet játszva a 3.helyen állunk! Mindenképp szeretnénk a dobogón végezni, hogy melyik fokán, az majd kiderül!

Köszönjük a klubnak, hogy ebben a félévben jó körülmények között tudtunk dolgozni és egy nagyszerű félévzáró vacsorát is biztosítottak számunkra! Ahol ezt az egységet még jobban meg tudtuk erősíteni!

Én pedig külön köszönöm a szülőknek, hogy támogatták a srácokat! -zárta szavait Török Richárd, edző.

Sikeres Új Évet Kíván Mindenkinek a Király SZE U17 !

Ez a Király Sportegyesület! tovább
5117181920212223