2018/1104

Egy pontot hozott az U19 a HVSE-től, az U17 mérkőzésén súlyosan megsérült kapusunk

A Király U19 taktikusan játszva 1 pontot hozott el a HVSE U19-től. Az U17 ezúttal alaposan kikapott, ráadásul egy ütközést követően állkapocscsonttörést szenvedett kapusunk.

Haladás VSE U19- Király U19 0:0 (0:0)

MLSZ U19 III.o ÉNY 12. ford.

Szombathely, Haladás Sportkomplexum 2018.11.03.

Király U19: Veszelinov D, Marton Gy/Egervölgyi D 46' Takács D, Péter T, Kiss Á, Vatamaniuc-Bartha D, Moór M/Horváth M 91' Beke B/Fürdős D 90' Punokovics M, Kalmár G, Balikó B

Hajmási Milán értékelte a találkozót: -A hétvégén szombathelyi rangadóra került sor, a Haladás VSE csapatánál vendégeskedtünk. Az első félidőben többet birtokolta a labdát a hazai csapat, de igazi gólszerzési lehetősége nem volt. Nekünk viszont akadt 3-4 olyan kontra lehetőségünk, amiből egyet illett volna gólra váltani. A második félidőben egyre nagyobb nyomást helyezett ránk a Haladás, de sikerült a kapunkat megóvni a góltól. 1-2 lehetőségünk volt ebben a játékrészben is, de az erőnk nagy részét a védekezésre fordítottuk. Összességében igazságos döntetlen született. Büszke vagyok a srácokra, amit kértem tőlük maximálisan teljesítették. A kapu előtt, ha határozottabbak vagyunk, meg is nyerhettük volna a mérkőzést.

Haladás VSE U17-Király U17 5:0 (3:0)

MLSZ U17 III.o ÉNY 12. ford.

gólsz: Halász Sz 13' Mecs L 20' Vargyas D 35' Babócsi B 80' Molnár G 92'

Király U17: Horváth Sz/Király M 21' Hazafi Á/Király B 46' Jagodits M, Tóth B, Skrapits R/ Vajda D 46' Lóránth Á/ Döbör-Hodászi Z 46' Nagy D/ Horváth Cs 30' Takács K/Füst Á 70' Magyaros M, Czingráber K, Imre B

Iszak Sándor, a Király U17 edzője: Kulcsjátékosaink nem voltak rendben fejben. Ez kihatott a csapat teljesítményére. Hit, akarat és fegyelem nélkül nehéz sikert elérni. Ne csak akkor legyünk csapat, amikor megy a szekér. Pont akkor kellene egymásért harcolni, amikor gödörben vagyunk. Remélem ez volt a mélypont! Sajnos a kapusunk, Horváth Sziszi súlyos sérülést, állkapocscsont törést szenvedett, amikor az ellenfél játékosa nem ugrotta át egy kiugratásnál.

Horváth Szilárdot műteni kell, mielőbbi felépülést kívánunk neki!

Ez lesz a miénk! tovább
47192021222325