2018/911

Egy Király győzelem és egy vereség a Lurkó ellen

Az I. osztályban szereplő U12 és U13-as csapatunk hétfőn játszott bajnokit Söptén a Lurkó korosztályos csapatai ellen.

Lurkó UFC U13-Király U13 1:3 (1:1)

MLSZ U13 I.o ÉNY 2. ford

gólsz: Katona I 12' ill Vass D 14' Pintér R 39' Szabó B 58'

Király U13: Tanai M, Kovács Á, Horvát D(Kálmán Sz 59') Radó M (Katona Á 44') Nagy Á, Zsirai Kiss B, Pintér R, Szabó B, Horváth E, Vass D, Fliegler Á

-A mérkőzés kezdete sajnos nem a mi elképzelésünk szerint alakult, hiszen a hazai csapat már az első percben vezetést szerzett. Sok labdát szereztünk a középpályán de azok pontos továbbításában van hova fejlődni. A támadó játékunkban benne volt a gól veszély, viszont hatékonyabb lenne, ha bátrabban felvállalnánk az egy az egy elleni játékot. Sok játékosom futó mennyiségével elégedett voltam, remélem ez a továbbiakban a csapat többi tagjára is át ragad. Gratulálok csapatomnak a győzelemhez!!!-mondta a mérkőzést követően Hegyi László, a Király U13 edzője.

Lurkó UFC U12-Király U12 5:2 (1:1)

MLSZ U12 I.o ÉNY 2. ford.

gólsz: Deutch Á (öngól), 26' Zancsics D 38' Nagy B 40' 51' Horváth B 58' ill Gombás B 18' Németh B 39'

Király: Simon B, Zsirai B (Kiss L 31'), Deutch Á (Mayer M 31'), Marton P (Varga M 31'), Gergely B (Szabó B 31'), Wilhelm B(Németh B 31'), Baumgartner D, Gombás B, Gombás M

-Amire készültünk és elterveztem sajnos csak az első félidőben kaptam vissza a srácoktól. A második félidőben már egyáltalán nem működött. A támadó és védekező játékunk enyhén szólva sem volt összhangban. Előrefele ötletesen és lendületesen fociztunk, hátul viszont hibát hibára halmoztunk. Figyelmetlen és fegyelmezetlen teljesítmények nem férnek bele semmilyen szinten. Ezeken kell változtatnunk! -mondta a mérkőzést követően Hujber Bálint, a Király U12 edzője

Bronzérmes lett a Király felnőtt tovább