2017/1113

Egy hét alatt 2 meccs, 3 pont

A Király SZE U17 a 8. fordulóban elmaradt mérkőzést pótolta a Lurkó ellen. A szombathelyi rangadót a Király SZE nyerte. Török Richárd fiai szombaton már Ajkán szerepeltek, ahol megszakadt a 9 meccs óta tartó veretlenségi széria.

Elmaradt Lurkó meccs értékelése:

Az első félidőben nagy mezőnyfölényben játszottunk formás támadásokat alakítottunk ki. Ezekből egyet gólra is váltottunk! A második félidő ott kezdődött ,ahol az első véget ért! Helyzetek tömkelege, de a kapu előtt a befejezések nem sikerültek emiatt nem tudtuk korábban lezárni a mérkőzést! Az ellenfelünk pedig a lefújásig bízhatott az egyenlítésben.

-Láthatóan fejben fáradtak vagyunk emiatt nehezebben koncentrálunk és ennek tudom be a rengeteg kimaradt helyzetet-mondta a találkozót követően Török Richárd, a Király SZE U17 edzője. .

Király SZE U17-Lurkó FC U17 1:0
MLSZ U17 III.o ÉNY 8. ford.
gólsz:Hegedűs M 25'

Szombati ajkai mérkőzés értékelése:

Nem túl jó előjelekkel vártuk soron következő mérkőzésünket. Négy meghatározó játékos sérülés miatt hiányzott, akikre a bajnokság hátralevő részében már nem számíthatok, ketten pedig kisebb sérüléssel vállalták a játékot. De ugye mindig az a legjobb csapat, aki pályára lép. Az első félidőben egy egyéni hibából gyorsan vezetést szerzett az Ajka majd kettővel növelte előnyét. Mi kapufáig és helyzetekig jutottunk. A második félidőben a cserék kicsit felrázták a csapatot 5 perc alatt szereztünk két gólt, amivel visszajöttünk újra a mérkőzésbe a lélektani előny nálunk volt, de ezt nem tudtuk kihasználni és egyéni hibákból rossz helyezkedés miatt újra 3 gól volt a különbség , így lemondhattunk a pontszerzésről.

-9 fordulóig tudtuk megőrizni a veretlenségünket, emiatt büszke vagyok a játékosaimra! A hátralévő meccseinken igyekszünk olyan eredményt elérni, hogy az élbolyban tudjunk maradni, így a szezon második felében bármi megtörténhet. -nyilatkozta Török Richárd, a Király SZE U17 edzője.

FC Ajka U17-Király SZE U17 5:2 (3:0)
MLSZ III.o U17 11. ford. Ajkai Városi Sportcentrum
gólsz:Bíró T 6' Szabados D. 13' 37' 59' 63' ill Réti M 46' Balikó Á 52'