2019/311

Dupla győzelem az Üstökös Győr ellen

A Király U15 gólgazdag, az U14 fontos mérkőzésen tudott nyerni a hétvégén a győriek ellen hazai pályán.

Király U15-Üstökös Győr U15 10:3 (8:1)

MLSZ U15 II.o ÉNY 17.ford.

Gólsz: Szmolek Á 2' 5' 9' 17' Németh B 11' Szakály B 20' 22' 32' Vörös B 52' Vasas K 62' ill. Máté P 7' 62' 66'

Király U15:Bencze Zs, Vörös B/ Lanicsák B 64', Szakály B /Horváth D 68' Márfy B, Horváth B, Szmolek Á/Sisak B 55' Németh B/ Vasas K 55', Sásdi D, Király Á, Dobos D/Gönye B 68', Nyári Gy/Márk L64'

Windisch Csaba, a Király u15 edzője értékelt: Az első félidőben lendületes jó játékot nyújtottunk, sok helyzetet dolgoztunk ki, amiket jó százalékban használtunk ki és nagy arányú vezetésre tettünk szert. Ami nagyon tetszett, hogy az edzésen gyakorolt támadásvezetéseket viszontláttam. A második félidőre visszaesett kicsit a játékunk, de összességében jó teljesítményt nyújtottunk a mérkőzésen és több játékos kiemelkedőt nyújtott.

Király U14-Üstökös Győr U14 3:1 (1:1)

MLSZ U14 II.o ÉNY 17. ford

Gólsz Pintér R 18' 75' Czenki M 42' ill Boros I 30'

Király U14: Szlámer K, Király D, Kovács Á, Radó M, Katona Á/Zsirai-kiss B 51' Kiss R, Pintér R, Szabó B, Czenki M, Bráder B/Németh B 79' Molnár K/ Vass D 69'

Kovács Zsolt, a Király U14 edzője értékelt: - Gratulálok a csapatomnak, egy nagyon fontos és nehéz mérkőzésen sikerült begyűjteni a három pontot. Egész héten a labdakihozatalakot gyakoroltuk edzéseken, amit hellyel-közzel jól vissza is láttam, főleg a második félidőben. Sajnos az első félidőben többször pontatlanok voltunk, nem becsültük meg eléggé a labdákat. Erre a jövőben sokkal jobban oda kell figyelnünk. A második félidőt nagyon jól kezdtük, másodszor is megszereztük a vezetést. Hátul sokkal jobban zártunk, labdabiztosabbak voltunk és egy szép támadás végén sikerült bebiztosítani a győzelmet. Tavaly Győrben még 4-0-ra kikaptunk, most sikerült visszavágnunk. Jó úton haladunk, de még sokat kell dolgoznunk, hogy elérjük a céljainkat.

Gera Zoltán járt a Király Sportegyesületnél tovább
196789101112