2018/107

Csapatonkénti féléves értékelés

Hajmási Milán, a Király SZE utánpótlás vezetője értékelte a mögöttünk lévő félszezont.

A 2017/2018 őszi szezonban a Király SZE labdarúgó szakosztályának csapatai Bozsik tornák és fesztiválok mellett országos nagypályás bajnokságokban mutathatták meg tudásukat, felkészültségüket.Az U17/U19 a III. osztály É-Ny csoportjában, az U14/U15 a II. osztály É-Ny csoportjában, az U12/U13 az I. osztály É-Ny csoportjában kezdték meg a bajnoki szereplésüket.

Csapatonkénti rövid értékelés:

U19 csapatunk felemás szezont tudhat maga mögött, eredményességben kell fejlődni a jövőben.

Nagypályás csapataink közül kiemelkedik az U17, mely pontazonossággal és egy mérkőzéssel kevesebbet játszva az előkelő 3. helyen telel.

U14/U15 csapataink számára nagy ugrást jelentett a megyei bajnokság után az országos II. osztályban való indulás. Az első fél év az „ismerkedés és tanulás” időszakának mondható, tovább kell dolgozni a megkezdett úton.

U12/U13 csapataink szereplésüket a nyáron újonnan szervezett országos I. osztályú bajnokságban kezdték meg. U12 csapatunk a várakozáson felül teljesített, U13 csapatunknak van hova még fejlődnie a jövőben.

Az országos bajnokságban induló korosztályainknál a legfontosabb, hogy türelmesek legyünk és kövessük a fokozatosság elvét, ne legyünk kapkodóak az eredményesség miatt.

U10-U11 csapataink Bozsik Tornákon, U7-U8-U9 csapataink Bozsik Fesztiválokon szerepeltek az ősz folyamán. Korosztályaink a Bozsik rendezvényeken több csapattal indultak, a minél több játéklehetőség szellemében.

Hajrá Király SZE!

7 percben a Királysport 2017-es évéről4 tovább