2019/408

Bravúros pontszerzés Győrben!

A Király U13-nak remek csapatjátékkal sikerült pontot hozni Győrből, az U12 ezúttal vereséget szenvedett.

Gyirmót SE Győr U13 - Király U13 0:0 (0:0)

Alcufer Stadion Győr

MLSZ U13 I.o ÉNY 19. ford.

Király U13: Tanai M, Fliegler Á, Horváth D, Katona R, Nagy Á/Pados B 31' Zsirai-Kiss B, Horváth B/Pongrácz M, Horváth E/Szalai Cs, Vass D, Kálmán Sz, Teklits V

jók: Az egész csapat!

Hajmási Milán, edző: Hazai rohamokkal kezdődött a mérkőzés, amit szerencsére sikerült átvészelnünk, vagy a védőinknek sikerült felszabadítaniuk vagy a nagyon jó napot kifogó Tanai Marci védett ziccert. A félidő közepétől egyre jobban kijöttünk a szorításból és 1-1 kontratámadás után akár a vezetést is megszerezhettük volna.

A második félidő hasonlóan kezdődött, mint az első, de a védekezésünk ezen a napon feltörhetetlen volt. Erőnket sajnos felőrölte a védekezés, így az előre játékunkban már nem volt veszély. Ezen a mérkőzésen a gyerekek küzdeni akarásból jelesre vizsgáztak, az egész mérkőzésen fegyelmezettek voltak. Rászolgáltunk az egy pontra. Gratulálok nekik!

Gyirmót SE Győr U12 - Király U12 4:0 (1:0)

Alcufer Stadion Győr

MLSZ U12 I.o ÉNY 19. ford.

gólsz: Árpási B 23' 45' Szemeti D 47' Zsirai B 54'(öngól)

Király U12: Varju V, Zsirai B, Deutch Á/Németh B 31' Wilhelm B/Gergely B 31' Hirsh-NagyM/Szabó B 31' Baumgartner D, Mayer M, Gombás B, Gombás M

Hujber Bálint, a Király U12 edzője: Nagy lendülettel kezdett a hazai csapat, egyből letámadtak minket. Körülbelül a 25. percig bírtuk szusszal a folyamatos védekezést, aztán varázsütésre összeestünk és egymás után kaptunk az erősen elkerülhető gólokat. Támadásban teljesen erőtlenek voltunk, komolyabb helyzetet ki sem tudtunk alakítani, kapura veszélytelenek voltunk. Megérdemelt hazai siker született. Van ilyen, hogy a támadások nem úgy sikerülnek, ahogy azt gyakoroljuk, vagy hogy nem megy a gólszerzés. Ettől függetlenül védekezésben nem lehetünk fegyelmezetlenek, mert azt egy ilyen kaliberű csapat kegyetlenül ki is használja. Ki kell javítanunk ezeket a hibákat, különben nem tudunk előrébb lépni!

Király-Ikervár 4:1 tovább