2018/1101

Bravúros győzelmet aratott a Sopron ellen a Király U14 , az U15 vereséget szenvedett

A 10. fordulóból elmaradt meccset pótoltak hétközben csapataink. Az U15 vereséget szenvedett a jó erőkből álló Sopron ellen, az U14-nek sikerült a bravúr.

Király SZE U15- SC Sopron U15 1:4 (0:2)

2018. október 30. kedd 12:00

MLSZ U15 II.o ÉNY 10. ford.

gólsz: Szakály B 42' ill Horváth V 35' 37' Szalai A 69' Szántó B 73'

Király U15:Moór E, Gönye B, Márk L/Dobos D 54' Szakály B, Márfy B, Horváth B, Lanicsek B/Rátkai B 67' Németh B, Nyári Gy, Vasas K/Horváth D 67' Szvoboda L

Windisch Csaba, a Király U15 edzője: Amíg az ilyen meccseken nincs meg a megfelelő önbizalom,bátorság,addig nem tudunk jó teljesítményt nyújtani és eredményesek lenni.

Király U14-FC Sopron U14 1:0 (0:0)

42018. október 30. kedd 14:00

MLSZ U14 II. o ÉNY 10. ford.

gólsz. Pintér R 61'

Király U14:Karcsics D, Király D, Kovács Á/Fliegler Á 53' Radó M/Kovács B 80' Kiss R, Pintér R, Szabó B, Czenki M, Bráder B, Kalányos R, Molnár K/Katona R 48'

Kovács Zsolt, a Király U14 edzője: Gratulálok az egész csapatomnak, a bajnokság egyik legjobb csapatát sikerült hazai pályán legyőznünk kapott gól nélkül. Ez a szív diadala volt, a srácok a tudásbeli képességeket akarattal és hatalmas alázattal kompenzálták. Sajnos az első félidőben túlságosan tiszteltük az ellenfelünket, akkor több lehetőségük is volt, kapufáig is eljutottak, de szerencsére átvészeltük és ahogy telt az idő, a fiúk érezték, hogy ebben a mérkőzésben több van. A második félidőben is az ellenfél dominált, a mi térfelünkön zajlott a játék, de a csapatvédekezésünk jól működött és kontrákból próbáltunk veszélyeztetni. Az egyik ilyen után, egy jogos büntetőt értékesítettünk. Sajnos utána beleestünk abba hibába, hogy túlságosan magunkra húztuk az ellenfelünket. Későbbiekben ezen változtatnunk kell.

Jók: AZ EGÉSZ CSAPAT

Ez lesz a miénk! tovább