2018/1007

Bozsikon lépett pályára a Király U11, U10 és U9

A Király Sportlétesítményben a Grundball szervezésében Bozsik tornán vettek részt a Királyos kiskorosztályok szombaton. Az U9, az U10 és az U11 edzője értékelte a csapatok teljesítményét.

Hajmási Milán, Király U11: A 3. tornán láttam előrelépést az előző tornához képest. Nagy kedvvel játszottak a gyerekek. Az első mérkőzésen kicsit álmosan kezdtünk, így döntetlent játszottunk a Király U10-zel szemben.Utána viszont a második és a harmadik mérkőzésünkön nagy fölényben játszottunk, ami nagy gólarányú győzelmekhez vezetett. Az előző tornához képest most belőttük a helyzeteinket elől, hátul stabilan védekeztünk. Nagyon sok szép egyéni megoldást láttam, viszont csapat szinten még van hova fejlődni. Kiemelkedő teljesítménye miatt oklevéllel jutalmaztam Bakucz Dominikot.

Gombás Péter, Király U10 : A hétvégi Bozsik tornán ismét két csapattal indultunk. Mindkét csapat fejlődött az elmúlt tornához képest. A sárga csapat végig nagyon fegyelmezetten, jól játszott ,a szürke csapat jól kezdte a tornát de a végére picit elfáradt,de rájuk sem lehet panasz.A sárga csapatban mindenki jó teljesített, de Szabó Bálint közülük is kiemelkedett. A szürke csapatból Karai Ádám nyújtott kiemelkedő teljesítményt.

Török Richárd, Király U9: A második tornánkon a nagyobbak között ismét jól focizott a csapat! Több hiba kijött, amiből tudunk tanulni és ezáltal fejlődni! Remek meccseket játszottunk, fizikálisan már jobban bírtuk a terhelést, ami a játéktér nagyságából és a mérkőzés hosszából adódik. Örülünk és nagyon jó lehetőség nekünk, hogy van módunk megmérettetni magunkat ezeken a tornákon.

Tisztes helytállás - videón a Király-Kaposvár kupa összefoglaló tovább