2019/415

Bozsikon játszottak a kistgrisek

Az időjárás nem fogadta kegyeibe a hétvégi Bozsik tornát, de az eső ellenére nagy kedvvel fociztak a HVSE szerevzésében rendezett tornán a kisKirályosok.

II.Csoport fesztivál - Haladás műfüves pálya

Az U9-es fesztiválon 3 csapattal vett részt U8-as korosztályunk, az U7-ben pedig ovisaink alkottak 3 csapatot!

-A zord idő ellenére is hatalmas lelkesedéssel léptek pályára a legfiattalabbak az idei második Bozsik fesztiválon. A szokásosnál talán többet és gyorsabban mozogtak, rengeteg szép cselt, gólt és a vizes fűnek köszönhetően becsúszásokat is láthattunk. A kétkapus játékon kívül Funinho és 1:1elleni játékban mutathatták meg a tudásukat a legkisebb tigrisek - értékelt a Király U7 edzője, Nagy András.

-Második alkalommal is pálya játékban (4+1) és Funinho játékban mérhettük fel, hogy az első alkalomhoz képest, mennyit léptünk előre! Ha a kivitelezések nem is sikerültek tökéletesen, az elképzelések már ott vannak a fejekben! Jól sikerült a fesztivál - foglalta össze a történéseket a Király U8 edzője, Németh Bálint.

Bronzérmes lett a Király felnőtt tovább
2517181920212223