2017/611

Bográcsozással zárta a szezont a Király SZE U17 (képgaléria)

A szülőkkel közösen szervezett hangulatos főzéssel egybekötött délutánnal zárta le a szezont a Király SZE U17 szombaton a Király Sportlétesítményben.

A csapat magja kisgyermekkorától együtt van Gombás Péter edző irányítása alatt, így a szülők is régóta ismerik egymást. Egy közös főzéssel egybekötött délutánnal zárták a szezont szombaton a Király Sportlétesítményben. A gárda az NBIII U17 ÉNY-i csoportjában hatodik helyen zárta a bajnokságot, ami kilépve a megyei keretek közül első nekifutásra nem is rossz eredmény.

A 2000-es születésű játékosok a következő idénytől az U19-ben szerepelnek továbbra is Gombás Péterrel, a csapat fiatalabb része pedig marad még az U17-ben, Így a bográcsozás sokaknak a búcsút is jelentette. Az egyik fazékban vaddisznó pörkölt, a másikban gulyás leves rotyogott. Gombás Péter, edző értékelte a szezont és meglepetésként a szülők és a gyerekek a közös pillanatokat megörökítő fotó montázzsal ajándékozták meg. Király Gábor, a Király SZE egyik alapítója is részt vett a jóhangulatú banketten.