Hírek
vissza
2019/1203

Berlini út: Egyszerű gyakorlatok, maximális intenzitás

Berlini út: Egyszerű gyakorlatok, maximális intenzitás

A Király SE és a Hertha Akadémia hosszútávú együttműködésének keretében a Király 9 fős delegációja a német fővárosban töltött közel egy hetet. Az útról cikksorozatban számolunk be. Ezúttal Hegyi László, vezetőedzőnk osztja meg élményeit! 

Hegyi Lászó, a Király vezetőedzője: 

-Intenzív, nagyon jó túrán vagyunk túl. Jó volt látni a Hertha Akadémia felépítését, az infrastruktúrát, a szakmai koncepciót. Tetszett nagyon az edzők, vezetők közvetlensége, hozzáállása, sokat tettek azért, hogy minél többet tapasztaljunk és tanuljunk ezen az úton. Beleláttunk a Hertha Akadémia működésébe, egy Bundesliga csapat utánpótlás nevelési rendszerébe. Az edzéseken nagyon egyszerű, alap dolgokat csináltattak a gyerekekkel, de az intenzitás és a fegyelmezettség az maximális volt.

Jó volt látni, hogy a csapatoknál teljes stábok dolgoznak. Szerencsések voltunk, hogy láttuk a profi labdarúgók miként állnak az edzőváltáshoz (Jürgen Klinsmann lett a vezetőedző-szerk.), milyen változásokon esnek át pár nap alatt.

Kimagasló hét után élményekkel telve tértünk haza. Igyekszünk az itt kapott információkat, a szemléletet a napi életünkbe beépíteni. Még egy fontos dolgot kiemelnék, azt, hogy elképesztő tisztelettel vannak Király Gábor iránt a mai napig Berlinben, jó volt ezt érezni, részese lenni annak a szeretetnek, ami övezi őt a német fővárosban.

(A képen Hegyi László  Dárdai Pál, Hertha legendával, akivel a Hertha U23-as korosztályának mérkőzését tekintette meg a Királyos csapat)

A cikksorozat 1. része itt érhető el!

Kiemelt videó
Ilyen volt a 4. Tigris Kupa a Répce Sportcsarnokban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
182930
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek