2019/807

Bajnokságra hangolva, hétfőn válik véglegessé a sorolás (U14,U15, U17, U19)

Bár elkészült a sorsolás tervezet, még több ponton is módosítás várható. Az országos bajnokságok mellettt idén nagyobb korosztályaink a megyei bajnokságban is indulnak a több játéklehetőség miatt.

A Király SE U14, U15-ös csapatai az országos II. osztály Észak-Nyugati csoportjában indulnak a 2019/2020-as bajnoki szezonban. A Király SE U14-es csapatát Kovács Zsolt irányítja, míg az U15-ösök edzője Koman Vladimir. Ez a két korosztály párhuzamosan utazik és játszik. Előreláthatólag augusztus 30-án Pápán kezdődik a bajnokság számunkra, a nagyobbak 16 órakor, a kisebbek 18 órakor kezdenek.

A több játéklehetőség érdekében az U14 és U16-os korosztályban a Vas megyei bajnokságban is szerepelünk. Itt az U14 szeptember 11-én Csepregen startol, az U16 szeptember 12-én a Szentgotthárd csapatát fogadja.

A Király SE U17 és U19 országos III. osztályban indul (ÉNY csoport). Az U17 edzője vezetőedzőnk, Hegyi László, míg az U19 munkáját, szakmai vezetőnk, Hajmási Milán irányítja. Ez a két csapat szintén párhuzamosan játszik. Szeptember 1-jén az MTE Mosonmagyaróvár ellen hazai körmenyezetben kezdjük a bajnokik sorát. A tervezet szerint az U19 10 órakor, az U17 délben fut ki a Király Sportlétesítmény gyepszőnyegére.

Bronzérmes lett a Király felnőtt tovább
3419202122232425