2018/1103

Az U14 az utolsó pillanatban egyenlített

Szombathelyi rangadót rendeztek pénteken a Király Sportlétesítményben, a Király U15 sokáig tartotta magát, de végül vereséget szenvedett, míg az U14 az utolsó percben rúgott góllal itthon tartott egy pontot a HVSE ellen.

Király U15-HVSE U15 0:2 (0:0)

MLSZ U15 II.o ÉNY 12. ford.

gólsz:Fekete K 57' Rapport R 69'

Király U15: Király M, Gönye B, Márfy B, Horváth B, Szmolek Á/Lanicsek B 68' Németh B, Sásdi D, Király Á/Horváth D 68' Dobos D, Nyári Gy, Vasas K/Márk L 55'

Windisch Csaba, a Király U15 edzője: Az utóbbi időben sajnos nem vagyunk eredményesek, ennek több oka is van. De jobb játékot láttam már a csapattól ezen a meccsen, mint mostanában, remélem a következőn már erdményesek is leszünk.

Király U14-HVSE U14 1:1 (0:1)

MLSZ U14 II.o ÉNY 11. ford.

Gólsz: Likerecz B 8' ill Szabó B 78'

Király U14: Szlámer K, Király D, Kovács Á, Radó M, Kalányos R/ Molnár K 58', Kiss R, Pintér R/ Zsirai Kiss B 58' Szabó B, Fliegler Á, Czenki M, Bráder B/ Katona R 41'

Kovács Zsolt, a Király U14 edzője: Két ellentétes félidőt láthattak a nézők, az első félidő a Haladásé, a másodiké a miénk volt, igazságos döntetlen született. Sajnos megint gyámoltalanul, félve kezdtük a mérkőzést. Ebben még sokat kell fejlődnünk, hogy a gyerekek bízzanak magukban és egymásban, teljesen mindegy, hogy az ellenfelet Haladásnak, vagy Andráshidának hívják. Az ellenfél az első félidőben labdabiztosabban, jobban játszott, megérdemelten szerezte meg a vezetést egy szerencsés góllal. Hozzátéve, hogy kapura ők sem voltak veszélyesek. A második félidőben is mezőnymunka folyt, a kapuk ritkán forogtak veszélyben, de ahogy telt az idő vettük át a mérkőzés irányítását. Ki kell emelnem, hogy a cserék sokat lendítettek játékunkon, remekül szálltak be a meccsbe. Az utolsó húsz percben kapujuk elé szorítottuk az ellenfelet, és a lefújás előtt sikerült kiegyenlítenünk. A srácok sokat tettek ezért a gólért, rászolgáltak az egyik pontra.

Videón az egyenlítő gól:

Ez lesz a miénk! tovább