2018/621

Az idei szezonban a Király legeredményesebb CSAPATA

A Király U17 az országos bajnokságban pontazonossággal lett második a győztes HVSE mögött. Török Richárdék a XV.Király Kupán kapják meg az ezüstérmeket. Az U17-esek edzője értékelte a szezont!

Az első félévhez képest rengeteget fejlődött a csapat taktikailag, egyénileg, támadásban és védekezésben egyaránt. Ez meglátszik a rúgott és a kapott gólok számán. Mindent elmond a szezonunkról, hogy a második félévben egy vereséget szenvedtünk, azt is a bajnok csapattól az összes többi mérkőzésünket győzelemmel sikerült megvívnunk. 10 mérkőzésen nem kaptunk gólt, ami szintén egy olyan statisztika, amire büszkék lehetünk. A srácok egy rendkívüli egységes közeget alkottak, amiben élmény volt dolgozni.

Nem panaszkodhattam, mert az edzés látogatottság magas volt, ami azt jelentette számomra, hogy ők is élvezték velem a munkát. Úgy gondolom, hogy a Király Sportegyesület életében egy tökéletes eredményt értünk el a kiemelt(erősebb) bajnokságban, amiből látható, hogy jó úton indultunk el a minőségi képzés irányban.
A legjobb helyezett csapatként az egyesület vezetősége egy szuper csapatépítő ajándékot talált ki egy gokartozás vagy paintballozás keretében.
Az év lezárásaként pedig megtartottuk a csapat bankettjét, amin a szülői gárda nagyon kitett magáért a remek ételekkel, a szülő-gyerek focin pedig a remek játékával

Király U17 2017/2018
Zárásként. Örülök, hogy sikerült egy ennyire egységes és jó csapatot formálnom ezekből a fiúkból! Köszönöm ezt az évet nekik, a szülőknek, az egyesületnek és mindenkinek, aki támogatott minket!-zárta szavait Török Richárd.

Ez lesz a miénk! tovább
47192021222325