2017/912

Az idei első Bozsik torna – értékelések

Két csapattal szerepelt a Király SZE a hétvégi Bozsik tornán Kőszegen. Pályára lépett a 2008-as és a 2007-es korosztály.

Hujber Gábor, a Király SZE U10 edzője:

-A 2008-as korosztály korosztályváltáson van túl, U9-ből most léptek át a nagyobb pályára és most játszottak tornán elôször 6+1-es létszámmal!! A nyáron sokat gyakoroltuk az új felállási formát! A tornán sok visszaköszönt abból, amit gyakoroltunk,és a hozzáállás pedig példaértékű ennél a korosztálynál! Eredményesek voltak a fiúk: 2győzelem és 1 döntetlen volt a mérleg. Bozsik tornákon az eredmény nem számít,de mégis hozzá szeretném szoktatni a fiúkat, hogy mindig a győzelemért lépjenek pályára!! És ami a legfontosabb, élvezzék ezeket a tornákat! És ez most is így volt!!!

Dobos Péter, a Király SZE U11 edzője:

-Új év, új remények és részben új csapat. A 2007-es korosztály csak szeptember környékén töltődött fel olyan létszámra, amivel már csapatszinten is lehet edzéseket végezni. Sajnos ez meg is látszott az első tornán. Rúgott gól nélkül hoztuk le a mérkőzéseket. Van miben fejlődni, azonban a gyerekek küzdeni akarását és hozzáállását mindenképpen dicsérni kell. Kevesen voltunk, de akik ott voltak, megpróbáltak mindent megtenni a sikeres szereplésért. Ezt bizonyítja, hogy a talán legerősebb csapat, a Kőszeg ellen sikerült 0-0-ás mérkőzést hozni. Mindenképpen a támadásokban, a támadások befejezésében kell fejlődnünk és csapatszinten kell sokat javulnunk. Baj nincs, a gyerekek már a hétfői edzésen is úgy dolgoztak, hogy a következő torna eredményesebben sikerüljön!