2019/1006

Alapos vereség Szarvaskenden

Érthetelen hibákat vétettünk a második félidőben, 4:1-es vereség lett a vége a Vas megyei I. osztály 8. fordulójában.

Az első félidőben fegyelmezett, agresszív, határozott, sok helyzetet kidolgozó csapat voltunk a pályán Szarvaskenden, ami a gondunk volt az ismét a helyzetkihasználás. Vezethettünk volna akár 4 góllal is. Ehelyett 1:1-es döntetlennel fordultunk. A második félidőben nem tudni mi okból, hibát hibára halmoztunk, így az ellenfél az ebből adódó lehetőségeit kihasználta, egy szabadrúgásból, egy tizenegyesből majd egy bedobásból szerzett gólt és biztosította be győzelmét.

-Valami változás kell a csapatunknál, mert hiába próbálunk megtenni mindent a győzelem érdekében mindig óriási falba ütközünk. -értékelt Hegyi László, a Király vezetőedzője.

Lorry GM Kft Szarkaskend – Király SE 4:1 (1:1)

Vas megye I.o 8. ford

gólsz: Tóth G 21' 78' Jóna Sz 55' 80' ill Kudron D 17'

Király SE: Veszelinov D, Sásdi D, Németh B/Perger D 46' Kalmár G/Varga G 60' Kudron D/Devecseri K 83' Fülöp I/ Vámos M 60' Kondákor K, Subicz G, Lakosi D, Szabó Z/HajmásiM 60' Hegedűs M