2018/1006

A második félidőben 7 gól esett

A Király felnőtt 5:2-es győzelmet aratott a Csepreg ellen a Vas megyei I. osztály 8. fordulójában szombaton a Király Sportlétesítményben.

Jól felkészültek egymásból a csapatok. Az első félidőben a bátran focizó Csepregnek és a hazai csapatnak is akadtak helyzetei, de nem született gól. A második félidő elején egy nagyszerű támadás végén Kudron Dani passzából az érkező Németh Dániel talált be. Egy percre rá kiállítottak második sárga miatt egy vendégjátékost. Az emberelőnyt kihasználta a Király, Németh Bálint szabadrúgása megpattant egy védőn, úgy vágódott a kapuba. Deéry Ármin sem kegyelmezett,  5 percen belül kétszer is betalált így a 70. percben már 4:0 volt az állás. A vendégek azonban nem adták fel, a meccsbe kissé belealvó hazaiaknak 3 perc alatt két gólt is lőttek. Mielőtt még feléledt volna a vendég remény Deéry Ármin harmadik találatával beállította az 5:2-es hazai sikert hozó végeredményt.

Király-Csepreg 5:2 (0:0)

Király Sportlétesítmény, 2018. 10. 6. 15:00

Vas megyei I.o 8. ford.

Gólsz: Németh D 47' Németh B 55' Deéry Á 57' 68' 93' ill Pócza A 84' Steiner Zs 87'

Király: Veszelinov, Sásdi, Marton, Varga G/Hajmási 60' Kudron D/Szabó Z 73' Németh D/Mester B 73' Deéry Á, Vámos M, Németh B/Hujber B, Kondákor K, Polgár B/Lakosi D 73'

Hegyi László, a Király vezetőedzője: -Nagyon masszív csapat ellen játszottunk, felkészültek ellenünk. Az első félidőben próbáltuk feltörni a védelmüket, a  másodikban ez sikerült is.  De úgy tudtunk csak öt gólt rúgni, hogy ehhez kellettek az ellenfél hibái és az emberelőnyünk is.

Király ovis foci tovább
08181920212224