2019/1105

A Király U19 nyert, a Király U17 kikapott a Sárvár ellen

Szomszédvári rangadót rendeztek a hétvégén az U19 és U17-es III.osztályú bajnokságban, a Sárvár látogatott vasárnap a Királyba.

Király U19-Sárvár U19: 5:0 (3:0)

MLSZ U19 III.o ÉNY 10 . ford

gólsz: Beke B 21' Kiss Á 26' 54' 80' Czingráber K 35'

Király U19: Horváth A/Horváth Sz 81' Hazafi Á, Takács D, Jagodits M, Péter T, Fülöp I/Egervölgyi D 46' Kiss Á/Vajda D 81' Márffy M/Hegedűs M62' Beke B/Fürdős D46' Czingráber K/Magyaros M62' Kovács B/Skrapits R 81'

Hajmási Milán, a Király U19 edzője: Az első félidőben nagy mezőnyfölényben játszottunk. Folyamatosan az ellenfél térfelén folyt a játék. A 3 gól mellett rengeteg lehetőségünk adódott még a vendég kapu előtt. A második játékrészben is meg voltak a lehetőségeink, amiből csak kettőt tudtunk gólra váltani. Remélem a végelszámolásnál nem ezek a gólok fognak hiányozni…. Gratulálok a srácoknak a győzelemhez, kár a rengeteg kihagyott lehetőség és helyzet miatt. Gólarányt tudtunk volna javítani.

Király U17-Sárvár U17: 2:3 (2:0)

MLSZ U17 III.o ÉNY 10. ford.

Sisak Bence 22' Balázs B 30' ill Horváth E 60' Szalai K 62' Czöndör G 88'

Király U17: Bencze Zs, Márk L/Horváth B85' Márfy B, Balázs B, Szmolek Á/Gönye B 46' Takács K, Sásdi D, Dobos D, Nyári Gy, Sisak B, Tóth B

Hegyi László, a Király U17 edzője: Nagyon jó mérkőzést játszottunk a tabella második helyén álló Sárvárral. Az első félidőben megleptük ellenfelünket és nem érdemtelenül vezettünk kettő - nullára. A második félidőben már egyre többször szorultunk saját térfelünkre és a koncentráció hiánya miatt sajnos meg is tudták a vendégek fordítani a mérkőzést. Sokat tettünk annak érdekében hogy itthon tudjuk tartani a három pontot vagy legalább egyet, de ez sajnos most nem sikerült.

Királygabiékkal érkezett a Mikulás tovább
5116171819202122