2019/303

A Király U19 győzött, az U17 döntetlent játszott az Ajka ellen

Hazai pályán kezdte a tavaszi szezont vasárnap a Király U19 és U17-es csapata. A jó erőkből álló Ajka U19-et küzdelmes meccsen győztük le, az U17-tel döntetlent játszottunk.

Király U19-FC Ajka U19 1:0 (0:0)

MLSZ U19 III.o ÉNY 16. ford,

Király Sportlétesítmény

gólsz: Beke B 56'

Király U19: Veszelinov D, Takács D, Péter T, Fülöp I, Kiss Á/Egervölgyi D 65' Moór M/Fürdős D 83' Beke B, Vámos M/Balikó B 46' Kalmár G, lakosi D, Kovács B

-Idény eleji formában játszottunk, egy nagyon jó ellenfél ellen, akik a 2. helyen állnak. De csak gratulálni tudok a csapatomnak, mert megnyertük a meccset, így jól kezdtük a szezont, ami lökést adhat a továbbiakra.-értékelt Koman Vladimir, a Király U19 edzője.

Király U17-FC Ajka U17 2:2 (1:1)

MLSZ U17 III.o ÉNY 16. ford,

Király Sportlétesítmény

Gólsz: Czingráber K 6' Horváth Cs 70' ill. Simon B 8' Varga B 77'