2019/1208

A Király U14 és U15 is győzelemmel vonul téli pihenőre

A Király U14 és U15 Sümeg elleni mérkőzései zárták az idei bajnoki szezont a Királyban. Mindkét csapatunk magabiztos győzelmet aratott az őszi zárófordulóban hazai pályán.

Király SZE U15-Sümeg U15 9:0 (5:0)

MLSZ U15 II.o ÉNY 15. ford.

gólsz:Kovács D 2' Szabó B 13' 18' 25' Bráder B 32' 66' 70' Bészély G 51' Szlámer K 60'

Király U15: Karcsics D/Zsömbölygei Á 55' Szabó A, Kovács Á, Vámos Á/Majtényi Zs 55' Kovács D/Szlámer K 55' Tóth M, Kiss R, Bészély G, Czenki M/Tasnádi B 55' Bráder B, Szabó B/Molnár K 55'

Koman Vladimir,  a Király U15 edzője: Az őszi utolsó fordulóban mindenki jól teljesített, a gyengébb játékerőt képviseló Sümeg ellen rengeteg helyzetet alakítottunk ki és kilencet gólra is váltottunk. Az fél szezont a 9. helyen zártuk.

Király U14-Sümeg U14 3:0 (2:0)
MLSZ U14 II.o ÉNY 15. ford.
gólsz: Pintér R 12' Katona R 17' Greffer B 55'
Király U14: Ady Cs/Varju V 52' Fliegler Á, Horváth D/Gombás B 41' katona R, Nagy Á, Zsirai-Kiss B, Pintér R, Greffer B, Vass D, Szalai cs, Kálmán Sz/Teklits V 52'
Kovács Zsolt, a  Király U14 edzője: Nem játszottunk jól, kapkodva, kicsit már görcsösen akarva futballoztunk. Főleg a második félidőben már rengeteg gólhelyzetet kialakítottunk, ahol sajnos rendre rosszul döntöttünk.
Megérdemelt három pontot szereztünk, bár a gólkülönbség hízelgő a vendégekre nézve. Úgy érzem jókor jön a téli szünet, egy kicsit a végére elfogytunk, elfáradtunk, elsősorban fejben. DE szeretnék gratulálni az egész csapatomnak (kiegészülve az U13-as játékosokkal) a fél évben elért 6. helyhez. Erőn felül teljesítettek a fiúk!
1720212223242526