2019/907

A helyzet kihasználáson javítani kell

Két vereséggel kezdte a szezont a Király U15. A játékban van fejlődés, a helyzetkihasználáson javítani kell.

Pápai ELC U15 -Király U15 4:1

MLSZ U15 II.o ÉNY 1. ford,

gólsz: Ruzsás D 26' Nagy K 30' Kun-Szabó A 41' Varga M 53' ill Bészély G 61'

Király U15: Szlámer K, Szabó A, Kovács Á/Németh B 41' Radó M/Molnár K 41' Kalányos R, Tóth M, Kiss R, Bészély G, Majtényi Zs/ Vámos Á 70' Czenki M, Bráder B

Koman Vladimir, a Király U15 edzője: -Nem játszottunk bátran, túlságosan magunkra húztuk az ellenfelet. Igaz, volt

az első félidőben három nagy helyzetünk, de ahelyett, hogy ezeket berúgtuk volna, kaptunk kettő gólt. A második félidő legelején bekaptuk a harmadik gólt is. Aztán egy kicsit felszabadultabban játszottunk, gólt is szereztünk, de a hazaiak bebiztosították a negyedik góllal a győzelmüket. A második félidei játék már sokkal jobb volt.

Király U15-Lurkó U15 0:1(O:1)

MLSZ U15 II.o ÉNY 2. ford.

gólsz: Holtay B 26'

Király U15: Karcsics D, Szabó A, Kovács Á, Kalányos R/Németh B 55' Tóth M, Kiss R, Bészély G, Majtényi Zs/Tasnádi B 77' Czenki M, Bráder B, Szabó B /Vámos Á

Koman Vladimir, a Király U15 edzője: -Én úgy láttam, hogy jól játszottunk, felszabadultan. Az első félidőben megint volt három helyzetünk, ahol nem sikerült a befejezés. Aztán a semmiből kaptunk egy gólt. A második félidőben mindkét oldalon akadtak helyzetek, mi nem rúgtuk be a mieinket, a Lurkó három nagy lehetőségét pedig a kapusunk hárította, az ő teljesítménye kiemelkedő volt a találkozón. A helyzetkihasználáson javítanunk kell!

Leverkusenben edzhettek a Királyosok tovább
3816171819202122