2018/206

A döntőig meneteltünk (képgaléria)

A Répce sportcsarnok Kupán a Király SZE U19 ezüstérmet szerzett február első hétvégéjén.

Nyolc csapatos, Répce sportcsarnok kupán vettünk részt ahol U-16/U-19-es megyei csapatokkal mérkőztünk meg . 4 fős csoportból, csoportelsőként jutottunk tovább legyőzve az első mérkőzésen a Rábapaty csapatát 2:0-ra, Csepreggel egy 1:1-es döntetlen után a Répcelak 1 gárdáját 2:0 arányban győztük le és vártuk az elődöntőt. Ahol a Répcementi SE fogadott minket, ellenük egy magabiztos 5:0-ás győzelemmel játszottuk be magunkat a döntőbe. A döntőben az Fc Ajka csapatával találkoztunk, jó mérkőzésen egyenlő erőviszonyok között sajnos 2:0 arányban vereséget szemvedtünk, így a torna második helyét sikerült megszereznünk.

- Egy új közegben próbálhattuk ki a tudásunkat. Belekóstolhattunk egy kicsit a futsal világába, összességében elégedett vagyok egyéni és csapat szinten is nagyon jó teljesítmények voltak, valamint tovább kovácsolódott a csapat egysége. Minimális hiányérzetem van a második hely miatt, de megpróbáljuk hasznosítani az itt szerzett tapasztalatokat. -mondta a torna után Tóth Martin, a Király SZE megyei U19 edzője.

Az új műfüves pályákról tovább
3420212223242526