2018/414

4 gól 1 pont az idei első hazai bajnokin

A Király SZE hazai pályán 2:2-es döntetlent játszott a Celldömölk ellen a Vas megyei I.osztály 23. fordulójában szombaton a Király Sportlétesítményben.

Az elejétől magához ragadta a kezdeményezést a  vendég Celldömölk. A 8.percben egy szöglet után Mester kapus védett nagyot. A kontratámadásból Kudron Dániel a bal szélen egyedül vezette végig labdát kicselezte a vendég védőket és bevette Szép kapuját.  1:0 Tíz perc múlva egy a jobb szélen  vezetett támadásból egyenlített a Celldömölk.  1:1 A második félidőben többet birtokolta a labdát a vendégcsapat, a támadásiak egyikéből a jó iramú mérkőzésen az 55. percben  gól született.  1:2 A Király azonban nem adta fel, a csereként beálló Szabó Zoltán révén egy szöglet után kiegyenlített. 2:2 A végéig nyílt maradt a mérkőzés, mindkét csapat próbálkozott de több gól már nem esett.

Hegyi László, a Király SZE edzője:

-Hazai pályán mindig úgy készülünk, hogy nyernünk kell. Most viszont azt mondom, egy változatos, remek iramú  meccsen örülünk a nagyon jó Celldömölk ellen kiharcolt egy pontnak.

Király –Celldömölk 2:2 (1:1)

Vas megyei I.o 23.forduló

gólsz: Kudron D 8’ Szabó Z 76’ ill Piri B 19’ Németh J 55’