Egyesület
vissza

Egyesület bemutatása

Egyesület bemutatása

A KIRÁLY Szabadidősport Egyesület 2006. májusában alakult meg. Születésünket egy roppant tudatos, kemény munka előzte meg, hiszen a céljainkat tudtuk, a vágyainkat a földön kellett tartanunk, de legfőképpen az Egyesület szakosztályainak élére kellett olyan embereket találnunk, akik céltudatos, kemény munkával útjára indítják a KIRÁLY Szabadidősport Egyesületet.

Király Gábor és édesapja Király Ferenc voltak azok, akik letették az alapokat, és sportolóhoz illő profi gondolkodással tették meg az első, és egyben legjelentősebb lépéseket az Egyesület megalakulásához.
Azután sorra jöttek az emberek, az ötletek, így állt fel egy olyan csapat, mely eredményes és céltudatos munkával létrehozta a mai formáját az egyesületnek. Persze nem elégszünk meg a mai formával, hisz az arculatunkat is ki kell alakítani, és a versenyt állnunk kell a ránk háruló, párhuzamosan velünk futó feladatokkal. Minden kezdet nehéz...ezt a szlogent mi is éreztük a bőrünkön, de abszolút nem hátradőlve mondhatjuk el: ami VELÜNK eddig történt, az csupa POZITÍVUM, és hiszünk abban, hogy a mozgás, a sport öröme és a kemény munka csak SIKERt hozhat. Amikor megalakultunk a szabadidő-és tömegsport űzését, támogatását tűztük ki célul. Persze azóta érezzük, hogy némely sportágban ennél többre vagyunk hivatottak, és ízlelgetjük az élsport, valamint a tudatos utánpótlás-nevelés fogalmait. Vannak sportágak, ahol a tömegsport jelleg mellett építenünk kell az utánpótlásra, így szükség van a céltudatos nevelésre. Tudjuk elcsépelt dolog az utánpótlás-nevelés, és kevesen is hisznek benne, hiszen ennek az eredménye csak később mérhető, akkor is csak a sportoló nevelőegyesületi rovatában - már, ha van ilyen...
Ez most a legizgalmasabb munkánk, de a háttérben olyan szakemberek és sportolók segítik munkánkat, aki nemcsak kötelességből, esetleg hirtelen felbuzdulásból, hanem felkészültséggel és türelemmel, készek dolgozni a közös cél érdekében.
Büszkék vagyunk otthonunkra, hiszen a KIRÁLY Sportlétesítményben minden körülmény adott, hogy szakosztályaink sportolói űzhessék az általuk választott sportágakat. A téli edzéseket, illetve tornatermi foglalkozásainkat a város különböző sportcsarnokaiban tartjuk meg.

Kiemelt videó
Az új műfüves pályákról tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
3112345
326789101112
3313141516171819
3420212223242526
352728293031
Király induló
Irigy Hónaljmirigy - Szombathelyi Tigrisek