Egyesület

Egyesület bemutatása

A KIRÁLY Szabadidősport Egyesület 2006. májusában alakult meg. Szabadidősport egyesületből mára már utánpótlás műhellyé alakult. Több, mint 200 labdarúgóval, több, mint 20 edzővel. K1RALY-Egy csapat, egy család!

Király Gábor és édesapja Király Ferenc voltak azok, akik letették az alapokat, és sportolóhoz illő profi gondolkodással tették meg az első, és egyben legjelentősebb lépéseket az Egyesület megalakulásához.
Amikor megalakultunk a szabadidő-és tömegsport űzését, támogatását tűztük ki célul. Az első 10 év erről szólt. 2016-ban kezdtük meg a második 10 évet,  mint labdarúgó utánpótlás műhely.

Ma már több, mint 200 igazolt labdarúgóval rendelkezünk, így óvodás kortól a felnőttig van előrelépési lehetőség az egyesületen belül. Utánpótlás csapataink U12-től országos bajnokságban szerepelnek, és az U17-es U19-es korosztályban játszó  labdarúgóink lehetőséghez jutnak hétről hétre a felnőtt csapatban is. Hosszú távú célunk, -amikor a Király SZE megérik rá-, saját bázisunkra építve szeretnénk, ha Szombathelyen ismét lenne NBIII-as labdarúgás. .

Büszkék vagyunk otthonunkra, hiszen a KIRÁLY Sportlétesítményben minden körülmény adott, hogy európai körülmények között, tiszta, rendezett folyamatosan bövülő létesítményben éljük mindennnapjainkat!

Klubinfó:

-Név: Király Szabadidősport Egyesület