Legfrissebb hírek
2024/520
Bemutatkozott az NB II-ben Király Mátyás

Május 19-én, a Soroksár FC elleni bajnokin lépett először pályára a profik között Király Mátyás, aki a Király Sportegyesületből igazolt a Kolorcity Kazincbarcika együtteséhez.

2024/519
Küzdelmes mérkőzésen szerzett három fontos pontot a Király SE

Rengeteg lehetőséget dolgozott ki a Király SE a Csákánydoroszló otthonában, de sokáig nem sikerült betalálni a hazai kapuba. A csákányiak is dolgoztak ki pár veszélyes helyzetet, és mindkét oldalon született lesgól is, de végül maradt az egygólos vendéggyőzelem.

2024/519
   Pontot hozott Veszprémből az U12

Utánpótlás mérkőzések a pünkösdi hétvégén.

Az U12-es együttes Veszprémben ért el 4-4-es döntetlent egy hullámzó találkozón, amelynek utolsó 20 pere nyílt sisakos csatát hozott, de egyik fél sem tudta a maga javára fordítani az állást. Az U13-ből eleve sokan hiányoztak, a mérkőzésen büntetőt és több helyzetet hibázott a csapat, amely három góllal kapott ki. Az U15 is Veszprémben járt és előnyben is volt, de egy kiállítás megpecsételte a találkozó sorsát. Az U17 jól kezdett Pécsen, de a második félidőre teljesen szétesett a csapat játéka.

U13-as és U19-es jelentéssel frissítve.

2024/516
Csákánydoroszlóban vendégszerepel a Király SE

A Vas Vármegyei I. osztályú bajnokság utolsó előtti, 29. fordulójában a Csákánydoroszlói KSE vendége lesz Hegyi László együttese. A vasárnap, 17:30-kor kezdődő találkozót Sebesi Patrik vezeti majd Pálfy Éva és Kápolnási Dániel segítségével.

2024/515
Sportszerű mérkőzésen magabiztos Király siker Szakonyfaluban

Az első perctől igyekezett dominálni a mérkőzést a vendég Király SE. Az első húsz percben állta a sarat a vendéglátó, bár helyzetek addig is adódtak, majd Karvalics Kornél mesterhármasa után a lényegi dolgok eldőltek. A felek egy sportszerű, jó hangulatú, számos helyzetet hozó találkozót játszottak a sorozat meglepetéscsapatának otthonában.